Outo visualin tuotteissa tähdätään kiinnostavan muotoiluun, joka toteutetaan laadukkaana käsityönä. Suunnittelen ja toteutan kaikenlaisia huonekaluja, lavasteita ja erilaisia esineitä puusta. Maalaan muraaleja, stencil-töitä ja tauluja sekä teen pyrografiaa.

Huolella suunnitellut ja hyvin tehdyt esineet ovat kestäviä ja tuovat mielihyvää pitkään. Suunnittelen ja toteutan kaikenlaiset mittatilaushuonekalut ja erilaiset puuesineet, kuten pöydät, tuolit, kirjahyllyt, laatikot, valaisimet ja korulippaat. Erilaisia maalaus ja kuvataideprojekteja tai muita kokonaisuuksia voidaan suunnitella tilaustyönä pysyviin kohteisiin tai tapahtumiin ja messuille.

Käytän töissäni monipuolisesti eri puulajeja, maalattuja osia ja kierrätettyjä materiaaleja. Kokeilen ennakkoluulottomasti uusia tekniikoita ja materiaaliyhdistelmiä, joilla muokkaan puuta ja metallia sekä luon kuvia esineisiin ja ympäristöön. Yhdistelen huonekaluihin myös visuaalisia elementtejä, kuten pyrografiaa eri välineillä tai kuvataidetta eri tekniikoilla. Monissa töissäni on käsintehtyjä yksilöllisiä yksityiskohtia, esimerkiksi salpoja tai muita mekanismeja.

Jos sinulla on mielessäsi hankkia itsellesi tai lahjaksi jotakin uniikkia muotoilua tai kuvaa eikä ajatus ei ole vielä kirkastunut mitä se voisi olla, aiemmista töistäni voi etsiä ideoita tai voidaan miettiä yhdessä vastaavantyyppisiä ratkaisuja ja suunnitella niiden perusteella jotakin kiinnostavaa.

Tausta

Olen Tapiolasta kotoisin oleva, myöhemmin helsinkiläistynyt puuartesaani ja kuvataiteilija. Käsi- ja taideteollisen ammattitutkinnon lisäksi olen suorittanut taideteorian maisterisivuainekokonaisuuden Taideteollisessa korkeakoulussa. Pro Gradu -tutkielmani tein Taidemaalariliitolle aiheena Taideyhteistyön verkostot kaupunkirakentamisessa – Arabianranta ja Kalasatama. Sain monipuolista kokemusta lavasteiden rakentamisesta ja materiaaleista Helsingin kaupunginteatterin lavastamon työharjoittelussa.

Ota yhteyttä jos haluat tilata tai suunnitella huonekaluja, maalauksia tai lavasteita ja katsotaan projektia yhdessä tarkemmin.