Outo visualin tuotteissa tähdätään kiinnostavaan muotoiluun, joka toteutetaan laadukkaana käsityönä. Suunnittelen ja toteutan puusta huonekaluja koteihin ja julkisiin tiloihin, lavastekokonaisuuksia tapahtumiin sekä erilaisia käyttöesineitä kotiin tai toimistoihin.

Huolella suunnitellut ja hyvin tehdyt esineet ovat kestäviä ja tuovat mielihyvää pitkään. Suunnittelen ja toteutan kaikenlaiset mittatilaushuonekalut ja erilaiset puuesineet, kuten pöydät, tuolit, kirjahyllyt, laatikot, valaisimet ja korulippaat.

Käytän töissäni monipuolisesti eri puulajeja, maalattuja osia ja kierrätettyjä materiaaleja. Yhdistelen huonekaluihin myös visuaalisia elementtejä pyrografialla ja kuvataiteiden eri tekniikoilla. Monissa töissäni on käsintehtyjä yksilöllisiä yksityiskohtia, esimerkiksi salpoja tai muita mekanismeja.

Muotoilun ja puuartesaanituotteiden lisäksi teen kuvataiteita monipuolisesti. Piirrän ja maalaan erilaisilla tekniikoilla, teen veistoksia puusta, metallista ja keramiikasta sekä teen pyrografiaa erilaisille puupinnoille. Teen tilaustauluja sekä erilaisia maalaus ja kuvataideprojekteja, joita voidaan suunnitella pysyviin kohteisiin tai tapahtumiin ja messuille.

Jos sinulla on mielessäsi hankkia itsellesi tai lahjaksi jotakin uniikkia muotoilua, ota yhteyttä ja katsotaan asiaa tarkemmin. Jos ajatus ei ole vielä kirkastunut mitä se voisi olla, galleriastani löytyy aiempia töitäni katsottavaksi.

Tausta

Olen Tapiolasta kotoisin oleva, myöhemmin helsinkiläistynyt puuartesaani ja kuvataiteilija. Käsi- ja taideteollisen ammattitutkinnon lisäksi olen suorittanut taideteorian maisterisivuainekokonaisuuden Taideteollisessa korkeakoulussa. Pro Gradu -tutkielmani tein Taidemaalariliitolle aiheena Taideyhteistyön verkostot kaupunkirakentamisessa – Arabianranta ja Kalasatama. Sain monipuolista kokemusta lavasteiden rakentamisesta ja materiaaleista Helsingin kaupunginteatterin lavastamon työharjoittelussa.

Ota yhteyttä jos haluat tilata tai tiedustella huonekaluista, taiteesta, lavasteista tai yhteistyömahdollisuuksista.