Outo visual on muotoilun ja taiteen alalle vuonna 2017 perustettu yritys. Tavoitteena on suunnitella ja valmistaa laadukkaita ja tyylikkäitä huonekaluja puusta ja luoda kiinnostavaa taidetta monialaisesti. Olen Tapiolasta kotoisin oleva, nykyään Helsingissä asuva puuartesaani ja kuvataiteilija.

Suunnittelen ja toteutan huonekaluja ja käyttöesineitä koteihin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin sekä lavastekokonaisuuksia tapahtumiin. Suunnittelen tuotteeni aina käyttötarkoitus edellä kiinnittäen huomiota yksityiskohtiin. Tuotteissa näkyy intohimo puuhun ja ne tehdään käsityönä Suomessa. Galleriasta voi katsoa portfoliotani ja tuotantoani tarkemmin.

Taiteessa toteutan itseäni monilla tyyleillä ja tekniikoilla. Teemat vaihtelevat laajalti kontekstin mukaan, mutta surrealismi on usein läsnä. Teen maalauksia, veistoksia ja erilaisia taidegrafiikkavedoksia. Visuaaliseen ilmaisuuni ovat vaikuttaneet hylätyt paikat, luonto, katutaide sekä niiden väliset vaihtuvat suhteet.

Jos sinulla on mielessäsi hankkia itsellesi tai lahjaksi uniikkia muotoilua tai taidetta, tai tapahtumatoteutusta yrityksellesi, ota yhteyttä ja katsotaan asiaa tarkemmin. Jos ajatus tarpeestasi ei ole vielä kirkastunut, galleriastani saattaa löytyä aiempia töitäni mietintäsi inspiraatioksi.

Tausta

Käsi- ja taideteollisen puuartesaanin ammattitutkinnon lisäksi olen suorittanut taideteorian maisterisivuainekokonaisuuden Taideteollisessa korkeakoulussa, nykyisessä Aalto-yliopistossa. Pro Gradu -tutkielmani tein Taidemaalariliitolle aiheena Taideyhteistyön verkostot kaupunkirakentamisessa – Arabianranta ja Kalasatama. Sain monipuolista kokemusta lavasteiden rakentamisesta ja materiaaleista Helsingin kaupunginteatterin lavastamon työharjoittelussa vuonna 2016.

Ota yhteyttä jos haluat tilata tai tiedustella huonekaluista, taiteesta, lavasteista tai yhteistyömahdollisuuksista.